zendertechniek is een specialiteit van P&P Performance,  het verhuur-assortiment met zenders en ontvangers voor theater,  musicals, evenementen, Tv-registratie’s, congressen en amateurvoorstelling staat voor u klaar!

 

Onderhoud, reparatie en custom

Zendertechniek houd voor ons als zenderspecialist veel in, zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie aan uw zenders, maar ook voor custom producten en oplossingen op het gebied van draadloze microfoon systemen.

Wij hebben diverse meetapparatuur beschikbaar voor hoogfrequente metingen. Mocht u regelmatig storing ondervinden met uw draadloze microfoons op een locatie, of regelmatig problemen hebben met draadloze microfoon systemen, neem dan contact met ons op. Met onze meetapparatuur is het probleem of de veroorzaker vaak snel gevonden.

Beschikbare meetapparatuur:

  • Agilent/keysight – HP-E4403 spectrum-analyzer met tracking-generator
  • Agilent/keysight –  N9344C spectrum-analyzer met tracking-generator
  • Agilent/keysight –  E4421B 250KHz-3GHz Digital Signal Generator, (2x) 

 

Verhuur

Zendertechniek houd voor ons ook in, het verhuren van apparatuur om een zo stabiel mogelijke draadloze verbinding te creëren tussen de performer(s) en de geluidstechnicus. Er zijn meer dan 100 draadloze-sets beschikbaar voor verhuur. Alle sets zijn voorzien van in heel Nederland bruikbare frequentie’s. Daarbij hebben wij een arsenaal aan antennes, Low-noise antenne-boosters, kilometers coaxkabels, antenne-combiners, RF-filters en signaal-spitters. Hierdoor wordt het mogelijk om ook bij grotere te overbruggen afstanden een goed en stabiel ontvangst te waarborgen.

 

Wij hebben in het verhuurassortiment:

Productinformatie

Wij houden alle gebeurtenissen omtrent de zender problematiek nauwkeurig bij wilt u op de hoogte blijven schrijf u dan in voor de nieuwsbrief!