Licht en geluidsverhuur

Alle licht en geluidsverhuur prijzen, zijn afhaalprijzen per stuk en per dag exclusief BTW en onder voorbehoud van beschikbaarheid.
Naar verhuur productenContact opnemen
Reserveringen:
Wilt u apparatuur reserveren, stuurt u ons van een E-mail met de gewenste apparatuur en uw gegevens, u ontvangt van ons een offerte van de gewenste materialen. Na het online bevestigen van de offerte is de apparatuur voor u gereserveerd.

 

Verzekering:
U bent te allen tijde verantwoordelijk voor de gehuurde materialen. Bij schade of diefstal van ingehuurde apparatuur, zult u dit via uw eigen (WA) verzekering moeten regelen.

 

Afhalen apparatuur:
U Kunt de apparatuur zelf ophalen, alleen op afspraak na vertoon van: Particulier: geldig legitimatiebewijs en bank/giro afschrift of een salarisafschrift niet ouder dan een maand. Bedrijf of vereniging: een uittreksel van de KVK niet ouder dan 3 maanden. Houd rekening met een veilig transport van onze goederen. Open aanhangwagens zijn niet toegestaan.
Bezorgen apparatuur:
U legitimeert zich E-mail met een geldig legitimatiebewijs en bank/giro afschrift of een salarisafschrift. Bij afleveren legitimeert u zich met een geldig legitimatiebewijs.
Periode Dagpr. x
1 dag  1
2 dagen 1.5
3 dagen 2
4 dagen 2.4
5 dagen 2.8
6 dagen 3.2
1 week 3.5
1 tot 2 weken 5.5
2 tot 3 weken 7
3 tot 4 weken 8
1 tot 2 maanden 10
2 tot 3 maanden 13
3 tot 4 maanden 16

Bekijk ons overige aanbod in theater verhuur.