iVoice-Acoustic is een firma in de Duitse traditie van degelijkheid en kwaliteit, ze passen innovatieve hardware toe voor maximale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. De filosofie van Voice-Acoustic kent een aantal speerpunten: de hoogst mogelijke geluidskwaliteit, optimaal gebruiksgemak en ze benaderen geluidsversterkingssystemen als één totaal. Dat eerste ligt natuurlijk voor de hand wanneer je high-end PA-systemen ontwerpt, maar het tweede en derde is niet zo alledaags, de eenvoudig en zonder gereedschap te monteren vlieg en stack hardware maakt de Voice-Acoustic producten makkelijk te gebruiken.

optimaal gebruiksgemak

Voice-Acoustic maakt gebruik maakt van actieve bi- en tri-ampsystemen. Dat maakt dat componenten – dus alle crossovers, speakers en versterkers – optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor een extreem hoge geluidskwaliteit en probleemloze installatie kunnen garanderen. Dit geldt net zo goed voor grote systemen bedoeld voor festivals en evenementen als voor kleine systemen.

 

Integratie verschillende luidsprekers

Een belangrijke troef is de opbouw van het assortiment. Componenten zijn door elkaar te gebruiken, vullen elkaar in verschillende set-ups aan en maken er binnen die set-ups een geïntegreerd onderdeel van uit. Dit sluit aan de ene kant naadloos aan bij de behoefte aan compactere, snel en gemakkelijk op te zetten PA-systemen en aan de andere maakt het ’t uitbreiden van deze sets voor gebruik bij grotere evenementen en concerten buitengewoon gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker.

 

Verhuur

P&P Performance heeft gekozen om diverse modellen van het merk Voice-acoustic op te nemen in het verhuur portfolio,

Score-5
2 x 5″ / 1 x 1″, 2-way d’Appolito
70° x 55° / 200w-12ohm
incl rigging hardware
LA-stick 4×4
4x 4inch speaker, vertical ARRAY 
extreem hoge verstaanbaarheit
Modular-10
10″/1″ multifunctionele speaker
roteerbare horn 90° x 40°
Modular-15
15″/1″ multifunctionele speaker
roteerbare horn 60° x 40°
incl easyrigging
Paveosub-112
compacte 1 x 12″ basreflex subwoofer
zeer klein Formaat 300 (H) x 520 (B) x 485 mm (T)
Paveosub-118
1 x 18″ basreflex subwoofer
te combineren met alle VA producten
HDSP-6 systeem-amp
2x 2400W + 4x 800W amp
te combineren met alle VA producten