P&P Performance theatertechniek werd gevraagd om de theatertechniek voor de foute Sarahs te verzorgen in opdracht van Affolter-producties.

P&P Performance ontwierp het licht en -geluidsplan en leverde de theater-technische apparatuur.

Hoe kijkt de maatschappij tegen je aan. En nog belangrijker, hoe sta je zelf in het leven? Wat mag nou wel en wat mag nou niet? En wie bepaalt dit? Jij zelf toch! Onze Sarahs, Heddy Lester en Ine Kuhr geven hun eigen invulling in deze muzikale soap. Zij worden bijgestaan door een gastactrice. Met innemende liedjes, anekdotes en komische sketches wordt de kijk op een ‘Foute Sarah’ misschien anders dan voorheen…

P&P Performance verhuurt de theatertechniek voor deze Affolter theater productie. Er is gekozen voor een compacte regie-set, en om gebruik te maken van het in het theater aanwezige licht, zodat deze set makkelijk vervoert kan worden  en de kosten beperkt blijven. Het geluid bestaat uit ontvangers en zenders van Sennheiser (3000serie) compleet met accu-packs, MKE-2 en DPA 4066 microfoons. De voorstelling is te zien tot 27-05-2013 met de laatste voorstelling in Amsterdam in het, De La Mar theater.

.

Zender: Sennheiser EM3032 / SK50
Lichtafel: GrandMA Micro
Geluidtafel: Yamaha LS9-16

Productie / Muziek / Regie  : Affolter Productions
Script : Claudia Biegel & Frank Affolter
Theatertechniek : Paul van Schaik en Mathisse Coornaert
Licht & Geluidsontwerp : Paul van Schaik
Spel en zang:   Heddy Lester, Ine Kuhr en gast

Ga naar de webite van Foute-Sarahs voor de speellijst