Lichtverhuur is een belangrijke ondersteuning bij een voorstelling, Het kan een artiest kracht bij zetten in spel en prestatie. licht kan rust brengen, sfeer bepalen of een showelement toevoegen aan een voorstelling of evenement. Licht kan bepalen waar het publiek naar kijkt. Met licht kun je diepte creëren, kleur maken, objecten van kleur laten veranderen of details accentueren. De ene keer maak je gebruik van veel licht de andere keer is één enkel kaarsje meer dan voldoende.

Lichttechniek is rekbaar en veelzijdig, en dus ook het budget voor de huur van licht. Wij denken graag met u mee hoe wij ons licht  het best in kunnen zetten. op het gebied van licht-apparatuur zijn wij van alle technieken op de hoogte en verhuren conventionele- en bewegend-licht, welke geschikt zijn voor binnen- en buitenpodia, beursvloeren, catwalks, presentaties, evenementen, theaterproducties en congressen.

P&P Performance theatertechniek verhuurd lichtapparatuur in vele vormen en maten, wij hebben in het lichtverhuur assortiment:

Lichtverhuur informatie en staffelprijzen