Dat wat je nu voelt, houd dat vast. Nog even… Dit gevoel, dat klopt. Je eigen gevoel klopt altijd. Maar ik schijn dat vergeten te zijn en ga steeds mee met wat andere mensen voelen. Mensen die ik zie op TV, lees op internet of als ik gewoon met ze praat. Soms weet ik echt niet meer wat ik zelf van iets vind, maar wel wat er van mij verwacht wordt. Het liefst spoel ik alle bullshit weg en leef met wat er overblijft. De essentie. En die is volgens mij hetzelfde bij jou als bij mij. Ons eigen, rauwzoete vruchtvlees.

– Regie – Bart Oomen
– Theatertechniek – Paul van Schaik
– Decor – Brinkman Decor
– Muziek – Katya Gabeli

 

 

P&P Performance heeft de theatertechniek door heel Nederland en België verzorgt voor Leon van der Zanden vruchtvlees met:

  • Grandma ultralight
  • SRS draadloze DMX ontvanger/zender
  • Highend studio color 575
  • Podiumtechniek PTH CO2 Hazer
  • Yamaha LS9
  • Sennheiser EM3032 / SK50