Naast een draadloos DMX zender en ontvanger heeft P&P Performance diverse apparaten met een draadloze DMX toepassingen in de verhuur, zoals: 4weg splitters, 8weg 19inch splitters en 1-kanaals dimmers. Hierbij is het zeker interessant om te vermelden dat deze apparaten via de DMX-out het volledige ontvangen draadloze DMX-signaal doorsturen. U kunt dus bijvoorbeeld een 1-kanaals dimmer aansluiten en het DMX-signaal doorlussen naar een tweede apparaat.

De meeste toepassingen met draadloos DMX beschikken over een zender of een ontvanger. De PRO versie, zoals de SRS-light  4weg dmx splitter W-DMX-PRO kan ingesteld worden als zender of als ontvanger wat het een zeer veelzijdig apparaat maakt! Draadloos Dmx werk in de 2,4Ghz band en maakt gebruik van het zogenaamde freq hopping. Het systeem veranderd continu van kanaal op zoek naar de meest gunstige omstandigheden.

De draadloos DMX kaarten zijn van het merk wireless solutions,  De wireless solutions kaarten worden ook toegepast door vele andere fabrikanten, zodra als er een fabrikant is die wireless solutions gebruikt is hij compatibel met de producten van SRS-light.

Draadloos DMX rental

pp-performance verhuurlicht draadloze dmx dimmer SRS 1 x3KW
Dimmerpack 1x 2,5KW / DMX ontvanger
pp-performance verhuurlicht draadloze dmx zender SRS W-DMX TX
W-DMX /  DMX zender
pp-performance verhuurlicht draadloze dmx 4weg-splitter SRS W-DMX 1in 4out
W-DMX Splitter 1in 4out / DMX ontvanger
pp-performance verhuurlicht draadloze dmx 4weg-splitter SRS W-DMX-pro 1in 4out
W-DMX Splitter 1in 4out / DMX ontvanger /zender
pp-performance verhuurlicht draadloze dmx 8weg-splitter SRS W-DMX 1in 8out
W-DMX Splitter 1in 8out 19inch / DMX ontvanger