Bij P&P Perfomance kunt u al jaren Yamaha mengtafels huren. Waarom dan Yamaha? Een van de dingen die wij belangrijk vinden aan ons verhuur materiaal is betrouwbaarheid. De meest betrouwbare digitale mengtafels op de markt  zijn van Yamaha mengtafels. Een intuïtieve tafel geschikt voor live, studio en theater gebruik. naast de M7CL48, M7CL32, LS9-16 en DM1000 hebben we ook de CL serie in het verhuur assortiment. Alle mengtafels zijn te combineren met remote tablet-PC en monitor setup via android tablets.

Onze Yamaha mengtafels zijn voorzien van de MY-AUD kaarten. Met deze kaarten is het mogelijk om meerdere audio signalen te vervoeren en distribueren (streamen) volgens het Dante protocol. De Yamaha CL1 heeft al Dante vanaf fabriek , De met Dante uitgevoerde apparaten kunnen aangesloten worden middels een CAT of glasvezel kabel via een normale IP switch. Als optie kan er een RIO3224 digitaal stageblok meegeleverd worden welk ook aangesloten kan worden op het Audinate Dante netwerk via een CAT of Glasvezel (Neutriks opticalcon) verbinding.

Yamaha Rio 3224

Yamaha mengtafels Dante


Onze tafels zijn voorzien van een Dante verbinding. Wij hebben gekozen voor Audinate Dante vanwege de flexibiliteit van dit IP protocol. Doordat dit een op IP gebaseerd protocol is, bestaat de mogelijkheid de cat of glasvezelverbinding te delen met andere IP protocolen zoals Artnet. Audinate Dante biedt de mogelijkheid om binnen het netwerk een routing te creëren en via de virtuele dante geluidskaart kunnen alle audiosporen opgenomen worden op een computer zonder bijkomende hardware. Er zijn inmiddels veel merken die het Dante protocol geïmplementeerd hebben in hun apparaten, Zo kunnen onze focusrite rednet, Sennheiser EM6000 ontvanger, RAM-V12044 versterkers en Yamaha mixers en stageblokken feilloos digitaal met elkaar communiceren.

Glasvezel verbinding.

Het grote voordeel van de glasvezelverbindingen is dat er veel groter afstanden overbrug dan met een cat kabel,. Een bijkomend voordeel is dat het Signaal Elektrisch ontkoppeld is en er geen aardlussen kunnen ontstaan. Onze infra bestaat dan ook uit switchen welken doormidden van fiber met elkaar verbonden kunnen worden,