Theatertechniek is een verzameling van een aantal technische disciplines die voorkomen in  theater, P&P Performance is al jaren actief in het theater met: lichttechniek, geluidstechniek, zendertechniek en stroomverdeling. Voor reizende gezelschappen komt daar nog vervoer en planning bij. P&P Performance theatertechniek heeft diverse producties op zijn naam staan welke wij gefaciliteerd hebben met één of meerder van deze technische disciplines. Wij streven er naar altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit en functionaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Wij vinden het belangrijk dat uw voorstelling goed bij uw publiek overkomt en dat uw muzikanten en artiesten een prettige werksituatie ervaren. Daarom vinden wij het belangrijk om niet alleen apparatuur te verhuren maar ook creativiteit te leveren samen met veel kennis van theatertechniek, uw voorstel kwaliteit uitstraalt en betaalbaar blijft.

Complete productie
U kunt de complete technische productie bij P&P Performance theatertechniek neerleggen. Wij staan ervoor dat alles probleemloos verloopt: vervoer, bediening, licht, geluid en zendertechniek.

Losse Verhuur
U kunt bij ons terecht voor de verhuur van apparatuur voor uw productie. Wij maken graag een offerte voor de complete licht en geluid-set, ook voor langere termijn!

Theaters
Wij werken samen met theaters aan (amateur) productie’s of evenementen als aanvulling op de techniek van het theater zelf, zoals bijvoorbeeld met ons draadloze microfoon(zender) verhuur assortiment, bewegend-licht of technici.
Informeer naar de mogelijkheden!