De Panasonic PT-RZ570 laser projector. Een verhuur beamer met 5400 lumen voor professioneel gebruik. Hij heeft een bijzonder hoge helderheid en beeldkwaliteit en is voorzien van de nieuwe generatie laserdiodes.  Deze laserdiodes leveren een hoge helderheid van 5400 Ansi lumen.

De zorgt de Daylight View Basic voor super scherpe beelden in heldere omgevingen. Met de WUXGA- HD-resolutie (1,920 × 1,200 pixels) is de Panasonic PT-RZ570 ideaal voor lezingen en presentaties met een zeer gedetailleerde projectie.

Door de dynamische lichtregeling is er een contrast van 20.000:1 en met de retail Clarity Processor 3 zijn de kleinste details nog scherper. De beamer heeft een geluidsarme werking van 29 dB. Door deze geluidsarme werking kan de Panasonic PT-RZ570 overal ingezet worden en is hij de ideale projector bij theatervoorstellingen.

 

Panasonic projector bevestiging

Extra handig is de Smart-metal verhuurset beugel. Deze Smart-metal beugel word op de beamer gemonteerd doodmiddel van 2 quick-lock’s. Hiermee kan de beamer makkelijk worden opgehangen of op statief gemonteerd, zonder extra gereedschap of andere losse bevestiging materialen!

 

Opzicht of doorzicht scherm

Deze Panasonic projector is te huur in combinatie met het FAST-SETUP 165inch diagonaal (16×9) scherm. Dit scherm heeft een afmeting van 366 x 205 cm en is verkrijgbaar als opzicht of als doorzicht scherm. De afstand tussen beamer en scherm moet voor dit 165 inch scherm ongeveer tussen de 5,2M en 11M zijn. Zoals de naam al gesuggereerd laat het FAST-SETUP Scherm zich makkelijk en snel opzetten, zelfs door 1 persoon. Mede doordat het scherm weinig losse onderdelen heeft. het scherm kan worden opgehangen, of neergezet met de meegeleverde poten.

 

Buitengewone helderheid en beeldkwaliteit

  • Door de WUXGA resolutie heeft u nog meer beeldlijnen en groter beeld dan met Full HD. ideaal voor lezingen en presentaties met zeer gedetailleerde afbeeldingen
  • Met 5400 Ansi lumen lichtopbrengst kunt u ook met daglicht projecteren.
  • Dynamische lichtregeling voor contrast van 20.000:1*2 
  • Daylight View Basic zorgt voor superscherpe beelden in heldere omgevingen
  • Detail Clarity Processor 3 maakt de kleinste details nog scherper
  • De beamer hoeft niet op te warmen of af te koelen, en herstart meteen.
  • Geluidsarme werking van 28 dB in de eco stand.
  • Geleverd inclusief Smartmetal verhuurset beugel.
  • Compatibel met verlichtingsregelingsprotocol Art-Net.

Ga naar verhuur overzicht beamerverhuur