Just Audio Gear, afgekort als JAG. JAG is een bevlogen Australische microfoon ontwerper en producent van headsets. Het bedrijf JAG richt zich volledig op onopvallende miniatuur-microfoons voor theater en musicals, maar de subtiliteit is ook perfect bij congressen en presentaties. De JAG IMX6A headset richt zich op het segment van de veeleisende gebruikers.

De inmiddels veel gebruikte hoogwaardige condensatormicrofoon heeft een kapsel van 3mm, is verkrijgbaar in zwart en beige met een robuust uitgevoerde beugel. Het kleine formaat maakt JAG IMX6A headset bijzonder onopvallend. De geluidskwaliteit is verbazend hoog, reageert uitstekend op EQ-ing en kan zich meten met headset-microfoons van de vergelijkbare merken als DPA microphones en countryman. Door de hoge maximale SPL en de uitzonderlijke geluidskwaliteit kan de IMX6A worden ingezet voor klassieke zangers – van tenors tot sopranen, maar sluit ook moeiteloos aan bij andere vocalisten en bij spraak. De IMX6A heeft een hoge gain-before-feedback en is ongevoelig voor aanrakingen en bijgeluiden. Veel word er gevraagd waar de klank vergelijkbaar mee is, Naar onze mening ligt de klank van de IMX6 tussen een DPA 4066 en een Countryman E6 in. 

In Australië, Nederland en Engeland heeft de IMX6A inmiddels een groot aantal enthousiaste gebruikers in de vorm van verhuur theater en productiebedrijven. Dankzij de betrouwbaarheid, robuustheid en het bescheiden design. P&P performance heeft de JAG IMX6A opgenomen in het verhuur-assortiment. Er zijn er gemiddeld meer 80 op voorraad met Lemo-3 of minijack voor Sennheiser uiteraard met de bijbehorende zenders en ontvangers. De gebruikers zijn erg positief over de JAG headset, en de uitval is minimaal. Wilt u meer informatie omtrent JAG bezoek de JAG-europe website, of neem contact met ons op!

Technische specificaties:
Werkingsprincipe Condensatormicrofoon
Richtingskarakteristiek Omni-directioneel
Frequentierespons 50Hz – 15KHz
Gevoeligheid -45dB ±3dB/2.2kHz/1.5V
Uitgangsimpedantie 2kΩ (±30%)
Maximale SPL 153dB
Diameter kapsel 3,0mm
Adapters AT, AKG, Sennheiser EVO, Sennheiser Lemo, Sony, Shure, EV RE2 en meer.

Jag IMX6A

JAG IMX6A headset